Подаци за повезивање претплате - АН серијски и претплатнички број

Информација за све активне претплатнике Привредног саветника којима су потребни подаци ради повезивања активне претплате са налогом и приступања претплатничком делу на сајту:

Пошто је велики број наших претплатника који су податке о својој претплати, пре свега претплатнички број и АН серијски број добили давно и сада не могу да их пронађу, а ови подаци су неопходни за повезивање активне претплате и приступање претплатничком делу сајта - Привредни саветник је покренуо аутоматизовано слање мејлова са овим подацима свим нашим активним претплатницима.

Будући да имамо велики број претплатника и да је процес аутоматизован али шаље једном по једном претплатнику и то је релативно споро, очекујемо да ће до краја дана сви мејлови бити послати. 

Молимо Вас за стрпљење и да сачекате до краја дана - требало би да сви наши активни претплатници добију ове информације на мејл. Можете превентивно током дана проверавати JUNK и SPAM фолдере.

Уколико до сутрашњег дана не добијете мејл са овим информацијама, можете нас позвати или нам се обратити на мејл адресу [email protected] , али Вас молимо да се стрпите до сутрашњег дана како би смо избегли загушење наше подршке.

Додатна информација за претплатнике који су се током јучерашњег дана регистровали:

Током јучерашњег дана у кратком периоду није функционисао систем за верифкацију - потврду креираног налога. Проблем је у међувремену исправљен, али уколико сте јуче урадили регистрацију и нисте добили мејл/извршили потврду налога, молимо да се јавите нашој служби на адресу [email protected] како би смо Вам ручно верификовали налог.

 

Захваљујемо се за разумевање,

Ваш Привредни саветник