Одговори на питања у вези са применом закона о фискализацији и закона о електронском фактурисању

Због великог броја питања која последњих недеља и дана добијамо преко кол центра и нашег тикетинг система у вези са применом Закона о фискализацији и Закона о електронским фактурама, одлучили смо да одржимо посебан вебинар на којем ћемо само одговарати на питања у вези са применом ових закона. 

На вебинару неће бити уобичајеног предавања, већ ћемо, након уводног излагања о актуелним новинама, одговарати на питања која буду постављена на мејл адресу.

 [email protected]

 Питања на која ћемо на вебинару дати одговоре треба поставити најкасније до уторка, 17. маја 2022. године, до 12 часова.

 ПРОГРАМ ВЕБИНАРА:

 ● Кратак увод – актуелне теме, досадашње дилеме и проблеми у вези са еФискализацијом и еФактурама

 ● Одговори на питања у вези са применом Закона о фискализацији и Закона о електронском фактурисању

Вебинар ће се одржати 18. маја 2022. године преко интернет ZOOM platforme са почетком од 09 часова. За све активне претплатнике Привредног саветника учешће на вебинару је бесплатно.


Свим активним претплатницима Привредног саветника, биће послат мејл са упутством за регистрацију ради присуствовања вебинару. 

Мејл са упутством ће бити послат 24 сата пре почетка предавања. Као алтернатива биће доступан и youtube online stream у реалном времену, али је регистрација неопходна, будући да ће youtube stream-у моћи да се приступи само из регистроване Zoom сесије. Уколико сте наш активни претплатник и недавно сте променили мејл адресу или ако дан пре почетка вебинара не добијете мејл са упутством, обратите се нашој служби подршке. 

Подршку и објашњења у вези са процесом пријављивања, регистрације и лого- вања можете добити поруком на адресу [email protected] или на тел. 011/3209-656. За све активне претплатнике Привредног саветника учешће на вебинару је бесплатно. За лица која нису претплатници, накнада за присуствовање вебинару износи 6.000 дин. (са ПДВ)

Пријаву за вебинар можете поднети на: Привредни саветник - Онлајн Снимци Вебинара (wufoo.com)