НОВИ ВЕБ ПОРТАЛ ПРИВРЕДНОГ САВЕТНИКА - ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ПРЕТПЛАТНИКЕ

Novo rešenje veb portala Privrednog savetnika urađeno je tako da zadrži sve elemente i sadržaj na koje ste se navikli tokom korišćenja starog sajta, sada sa novim tehnologijama i u kombinaciji sa savremenijim dizajnom.

 

UPUTSTVO ZA PRETPLATNIKE I KORISNIKE

 

Ako ste pretplatnik Privrednog savetnika, da bi ste pristupili pretplatničkom delu, potrebno je da:

1.Kreirate nalog na našem novom sajtu i 

2. Povežete ga sa aktivnom pretplatom.

Aktivnim pretplatnicima Privrednog savetnika će tokom vikenda 14. i 15. maja 2022. ili najkasnije u ponedelјak biti poslata mejl poruka sa parametrima za logovanje na deo sajta koji je namenjen pretplatnicima. Parametri su isti kao i za stari sajt, ali ih za svaki slučaj šalјemo ponovo.

 


 

KREIRANјE NALOGA NA SAJTU

Možete obaviti na stranici:

https://www.privsav.rs/servisi/registracija/ - ili kroz interfejs - Sa naslovne strane sajta, klikom na link PRIJAVI SE, u gornjem desnom uglu, pa zatim sa klikom na link NAPRAVI NALOG pri dnu stranice za prijavu.

Molimo Vas da na stranici za kreiranje naloga unesete tačne podatke o pravnom (ili fizičkom) licu koje je pretplatnik Privrednog savetnika, onako kako ste prijavlјeni u bazi korisnika Privrednog savetnika. 

 

POVEZIVANјE AKTIVNE PRETPLATE sa nalogom

Kada se budete uspešno ulogovali na naš sistem, klikom na dugme PRETPLATNIK možete povezati nalog kojeg ste kreirali na sajtu, sa Vašom aktivnom pretplatom. Dugme PRETPLATNIK nalazi se na vrhu desnog vertikalnog menija u okviru korisničke sesije.

U okviru pretplatničkog dela sa aktivnom pretplatom dostupni su sledeći segmenti:

  • Elektronsko izdanje (Časopisi i Mišlјenja ministarstva) je za sada staro rešenje na koje ste se navikli. U narednom periodu i ovaj segment će biti zamenjen novim i savremenijim rešenjem
  • Korisnički panel sa sekcijama: Propisi, Kalkulatori i delom za Preuzimanja
  • Korisnički nalog sa sekcijama: Moj profil (opšti podaci koje ste uneli pri registraciji), Postavi pitanje (forma za postavlјanje pitanja službi savetnika) i Moj račun u okviru kojeg možete videti vrednosti stanja i statistike svog naloga, vezano za usluge Pozivnog centra Privrednog savetnika.

 

U slučaju tehničkih problema sa prijavlјivanjem, logovanjem ili povezivanjem aktivne pretplate, možete se obratiti na adresu [email protected] ili na telefone za podršku: (011) 3209-645, (011) 3209-640,

Pozdravlјamo Vas i zahvalјujemo se što koristite naše usluge,

Vaš Privredni Savetnik